Látom, azért mi, magyar izmoscsaj fanok még mindig nem nagyon dolgoztatjuk meg a fórummotort...

Az a szaros izé utoljára talán akkor volt jó, mikor 7-8 évvel ezelőtt pár, azt hiszem talán brazil srác beindította. Az ős-saradas az szerintem egy nagyon jó fórum volt. Akkor még szó nem volt arról, hogy sokszor pénzért lehet csak hozzáférni a fizetős oldalakról származó anyagokhoz. Sőt, kifejezetten tiltották azt, hogy teljes sorozatokat feltegyen valaki. Egy-egy képért még nem szóltak, de nem nézték jó szemmel az ilyesmit.
Ha emlékeim nem csalnak, ezt a mostanit az egyik akkori moderátoruk csinálta, aki valami BlackMagic, vagy valami hasonló néven ténykedett ott. Már akkor is egy nagy fasz volt. Mintha rémlene, hogy mikor az ős fórum megszűnt, akkor ez az idióta indította újra, de az eredeti "alapító tagokat" oda már nem hívta meg, hanem elkezdett kiskirályként ténykedni az új kis szemétdombján. Mintha rémlene az is, hogy az egyik ős "alapító tag" – valami Clown nick ugrik be most hirtelenjében – moderátor lett volna azon az új fórumon, de aztán összeveszett a kiskirállyal, az meg bannolta, vagy mi.
Atya világ! Hogy milyen felesleges dolgokra nem emlékszem én!
A régi jó kis madmummy fórum volt az igazi! Látom, Mummy, hogy az aláírásodban még mindig ott ez az oldal és működik is. Működik még az a hub? Jesszusom! Létezik még egyáltalán ilyen DC program?
Így utólag visszatekintve, tök nevetségesek voltak ezek a hubok. Most nem a tiedről beszélek, hanem úgy általánosságban. Az ember felment egy ilyen hubra, ahol a [HUN] előtag kötelező volt – hogy mi a fasznak, azt nem tudom –, de ha nem volt ott, akkor jött valami kis köcsög "mod", [MOD]Zsírkirályvagyok, vagy valami hasonló néven, aztán jól bannolta az embert a hiánya miatt. Valószínűleg valami kis tizenéves, pattanásos kis vérpistike volt, aki otthon így játszotta a nagyot, miközben a gép előtt ült és anyuka lekváros buktáját majszolta. Hú-de-mekkora-király-vagyok!

Azok a régi szép idők!